O nama

Lekovito.com je promotivno prodajni portal firme Rick´s Technology d.o.o. iz Novog Sada koja se bavi uvozom i distribucijom između ostalog i proizvoda iz oblasti zdrave hrane, dijetetskih suplemenata, dodataka ishrani. Naš prizvodni asortiman iz ovog domena poslovanja možete videti na ovoj internet prezentaciji.


Firma Rick´s Technology d.o.o. postoji od 2002. godine a od 2007. godine ulazimo i u svet zdrave hrane, dijetetskih suplemenata, dodataka ishrani...


Trudili smo se da tržištu Republike Srbije donesemo neke nove prouvode koji ranije nisu bili dostupni a koji su sa sruge strane u svetu prisutni i hiljadama godina. Uvozimo samo najkvalitetnije sirovine, ustanovili smo HACCP i ISO standarde, trudimo se da našim kupcima pružimo ono što im je potrebno. Verujemo da i podatak da već deset godina (u trenutku pisanja ovog teksta) radimo sa istim žarom i na istim osnovama kao i prvog dana, pokazuje da smo bili u pravu kada smo odlučili da se upustimo i u ovaj posao.


Preko ove internet prezentacije naše proizvode mogu kupovati krajnji korisnici a mi se uporedo bavimo i veleprodajom i naše proizvode možete pronaći i u prodavnicama zdrave hrane kao i u apotekama.


Naša adresa je Branka Bajića br: 16, 21000 Novi Sad. Radno vreme je radnim danima od 09h do 17h. Sama firma se nalazi u dvorištu zgrade između brojeva 12 i 14 i jedini je lokal u dvorištu.