Opšti uslovi kupovine

Poštovani,

Uslovima kupovine definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi

1. Nakon prijema narudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu kada su u pitanju novi kupci ali je uobičajeno da Vas pozove i ako ste već kupovali kod nas. Kupcu na e-mail stiže i potvrda porudžbine a na sajtu kupac može pratiti i u kojoj je fazi njegova porudžbina.
2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva.
3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.
5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.
6. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.

Uslovi garancij:

Budući da se radi o prehrambenim proizvodima, dodacima ishrani, čajevima i slično, Rick's Technology d.o.o. redovno svoje proizvode šalje na analizu zdravstvene bezbednosti i garantuje da su kao takvi bezbedni za upotrebu tj konzumiranje. Ukoliko se neki proizvod ošteti tokom transporta molimo Vas da odmah napravite zapisnik sa kurirom i obavestite nas o tome kako bismo sa kurirskom službom mogli da se dogovorimo da Vam se isporuči neoštećen proizvod.


Garancija kvaliteta:

Rick´s Technology d.o.o. garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su ispitani i zdravstveno bezbedni za ljudsku upotrebu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo. Potrebno je da proizvod donesete ili na drugi način dostavite u originalnom pakovanju sa računom u našu prodavnicu, Novi Sad, Branka Bajića 16. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.Za takve proizvode defekti se mogu uočiti odmah po prijemu, pred predstavnikom kurirske službe.  Sva kasnija oštećenja su posledica nepravilne upotrebe i i Rick´s Technology d.o.o. ne snosi odgovornost za te postupke.

Reklamacija u trenutku prijema: - da je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili da ne odgovara specifikaciji ili projektovanoj nameni (ovo morate utvrditi na licu mesta, ispred kurira proveriti robu i odmah reagovati. Ako kurir napusti mesto isporuke, a Vi prijavite neispravnost kasnije ili nekompletnost pošiljke – razlikuje se račun i ono sto imate u paketu – reklamacija neće biti uvažena) - da je proizvod u trenutku prijema oštećen a kurir nije sačekao da mu to saopštite – u ovom slučaju morate odmah obavestiti   Rick's Technology d.o.o. na telefon: 021/6-722-720.

Reklamacija na funkcionalnu ispravnost proizvoda nije moguća. Svi naši proizvodi su bezbedni i zdravstveno ispavni. Ipak, ima osoba koje su osetljive ili alergične na neke proizvode i mi nismo u mogućnosti da to znamo unapred. Molimo Vas da vodite računa da li smete da koristite proizvode od gljiva, sušenog voća, lekovitog bilja...

U slučaju reklamacije robu donosite ili na drugi način dostavljate na adresu: Rick's Technology d.o.o. Novi Sad, Branka Bajića 16. Ukoliko robu niste kupili preko interneta nego preko neke prodavnice, robu koju reklamirate nosite u tu prodanicu.


Rick´s Technology d.o.o.  zadržava sva prava promene cene proizvoda; pa ako ste poručili proizvod po jednoj ceni i sa tom cenom ste ga primili na kuću adresu, a nakon toga je cena smanjena nemate prava na povraćaj novca ali ni dodatne troškove ako je proizvod poskupeo u međuvremenu.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam ime Vaše ime i prezime, adresa, e-mail, broj telefona i broj mobilnog telefona.  Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.
Ukoliko želite da koristite servis e-mail novosti, potrebna nam je Vaša e-mail adresa. E-mail novosti slacemo jednom do dva puta mesečno. Ukoliko ne budete želeli da primate obaveštenja takve vrste, u svakom trenutku se možete ispisati i Vaša e-mail adresa biće izbrisana.
Prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Rick´s Technology d.o.o. se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.