Prodajna mesta i informacije o isporuci

Prodajna mesta na kojima možete videti ali i  kupiti proizvode kojji nose oznaku "Lekovito":


Napomena:


Cene se mogu razlikovati kako između samih prodavnica tako i između prodavnica i ovog sajta.


Sve prodavnice ne moraju u svakom trenutku imati i sve artikle koje vidite na sajtu. Na ovoj prezentaciji se trudimo da imate stalni uvid u lager koji je obezbeđen za kupce sa interneta. Naravno pokušaćemo da i svi drugi maloprodajni objekti imaju što širu paletu proizvoda dostupnu u svakom trenutku ali to u velikoj meri zavisi i od tih samih maloprodajnih objekata.
Jedini objekat koji ima sve što i na ovom sajtu je:

Rick's Technology d.o.o.
Branka Bajića 16 (između brojeva 12 i 14 je broj 16 u dvorištu zgrade)
21000 Novi Sad
021/6-722-720
060/4-722-720


- Prodavnice zdrave hrane "Bio Špajz" (u Beogradu na više mesta, najpoznatija i prva prodavnica zdrave hrane u Kalenić pijaci)

- Apoteke Galen Pharm

- Prodavnice "Magično bilje" (u više gradova Srbije)

- Apoteke "Tilija" Novi Sad i drugi gradovi

- Proavnica zdrave hrane "Breuss" Subotica

- Prodavnica "Matija Paunovski" Subotica

- Veleprodaja "Bio Špajz" Beograd

- Veleprodaja "Ekoline" Kruševac

- Veleprodaja "Bio Una" Novi Sad

- Veleprodaja "Lučar" Novi Sad

- Veleprodaja "Viva Tref" Beograd


 

Kupci su u mogućnosti lekovito proizvode kupiti u našoj prodavnici, Branka Bajića 16, 21000 Novi Sad kao i kod naših distributera.

Ipak za sve one koji bi rađe da robu dobiju na kućnu adresu, moguća je isporuka kurirskom službom sa opcijom da robu platite pouzećem zajedno sa poštarinom.

Kada budete uneli artikle koje želite da kupite u korpu imaćete mogućnost da dobijete i procenu troška prevoza - dostave.

Mi se držimo cenovnika kurirskih službi Dailly Exoress i BEX i program sam izračunava koliko košta njihova usluga, gde koristi povoljniju cenu po kupca.

Ipak, budući da imamo ugovor sa ove dve kurirske službe, cena je manja od redovne pa je tako od 13.04.2016. - cena za većinu paketa (do 1Kg) 300,00 dinara a do 2kg 350,00 dinara.

Ukoliko odjednom poručite od nas robu u vrednosti od 2.500,00 dinara i više pojaviće Vam se i opcija besplatne dostave i u tom slučaju mi snosimo troškove transporta.