• Black Fungi

Auricularia auricularia - judae - Black Fungi

Osnovna primena Crne gljive, Judino uvo...

- sprečavanje zgrušavanja krvi

- rak kože

- upale probavnog trakta

- kanceri probavnih organa


Auricularia je uobičajena gljiva širom Azije, Evrope i Sjedinjenih Država. Često se koristi u azijskom kulinarstvu.
Kao ekstrakt, auricularia se ne prodaje u komercijalne svrhe, a koristi se isključivo u praškastoj formi (tablete ili kapsule).

Pored vitamina, kao i dragocenih proteina, ova medicinska gljiva sadrži važne minerale kao što su kalijum, kalcijum, magnezijum, fosfor i silicijum. Gljiva sadrži sekundarne sastojke koji sprečavaju zgrušavanje krvi i imaju antiupalne efekte koji su dokazani u brojnim studijama. Posebno se koristi za blago iritiranu ili upaljenu sluzavnu membranu.

Pored toga, sprečava zgrušavanje krvi, smanjuje ukupnu vrednost holesterola u krvi, stimuliše imunitet, čisti slobodne radikale i sprečava obrazovanje malignog vezivnog tkiva na čiru. Sprečava zgrušavanje krvi, što znači da aktivira krvotok. To je veoma važno za bolje prokrvljavanje posebno već oštećenih ili suženih krvnih sudova. Korišćenje auricularie može da spreči trombozu i druga zapušenja krvnih sudova i pomoću toga sprečava infarkt, arteriosklerozu ili udar (kap) svih vrsta.

Auricularia, takođe, efikasno sprečava bolove u nogama i oštar bol pri vežbanju i šetanju koji se javlja zbog problema sa cirkulacijom. Nasuprot medikamentima koji se mešaju sa krvi, auricularia ne oštećuje kolagena vlakna krvnih sudova zbog svog sastava.Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

Black Fungi

  • Kod proizvoda: Black Fungi
  • Dostupnost: 294
  • 1,800.00din