• White Fungi gljiva u prahu 50g

White Fungi - Bela gljiva - Tremell Fuciformis


Osnovno dejstvo:

- čuvar grlića materice

- plućne bolesti

- za čiščenje pluća kod pušača

- suva koža

- hronični kašalj i suvi kašalj bez sluzi


U drevnoj Kini White Fungi (Bela gljiva) se smatrala izuzetno zdravom za ljude srednjih godina i starije a posebno za one sa plućnim bolestima. U Kini je izuzetna čast kada neka mlađa osoba starijoj osobi pokloni Belu gljivu. Kineska tradicionalna medicina je priznata preko 2.000 godina i ona smatra da pluća imaju vezu sa nosem, grlom, debelim crevom i kožom.

White Fungi nudimo u obliku praha. Uz bočicu sa prahom Bele gljive isporučujemo i jednu epreso-kafenu kašičicu. Kada je navedena kašičica vrškom puna prahom Bele gljive njegova težina je cca 300mg. Dnevne doze su od 300mg do 3g ali ni veće doze ne mogu izazvati predoziranje ili kontra efekte.

White Fungi je gljiva koja čini čuda sa plućima čoveka. Smatra se da može da „očisti“ pluća pušača. Bela gljiva se koristi kod svih oboljenja pluća. Veoma je poželjna kod starijih ljudi a trebala bi da bude svakodnevno konzumirana kod osoba preko 70 godina života. Pored ovoga koristi se kod mlađih osoba da zaštiti od tumora grlića materice ili u terapiji protiv tumora u saradnji sa Reishi gljivom. Preporučuje se i kod kožnih oboljenja. Pušači bi „prosto morali“ da je koriste.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

White Fungi gljiva u prahu 50g

  • Kod proizvoda: White Fungi
  • Dostupnost: 164
  • 1,800.00din